Apple Music samarbetar med taxitjänsten Ola

Framöver kan kunder lyssna på och själv välja musik via tjänsten Apple Music när de åker med en Ola-taxi.

Apple har nyligen inlett ett samarbete med den indiska taxitjänsten Ola. Under bilturen kommer det gå att lyssna på musik genom #Apple Music, rapporterar 9to5 Mac. Ola är Indiens största taxitjänst liknande Uber eller Lyft och på många sätt liknar samarbetet mellan Apple Music och #Ola det samarbete som Spotify inledde med Uber 2014.

Tjänsten kommer att kallas för Ola Play. När en kund bokar en Ola-bil kommer de kunna styra saker som luftkonditioneringen och vilken musik som spelas från en platta i bilen. Det kommer även gå att kolla på videos och läsa e-böcker från plattan men musiken som spelas i bilen strömmas från Apple Music.

Det är ännu oklart hur djupgående samarbetet mellan Apple och Ola är och det är inte första gången Apple inleder ett samarbete med en taxitjänst. Tidigare i våras investerade Apple 8,1 miljarder dollar i den kinesiska Uber-konkurrenten Didi Chuxing.

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.