Sprängda glödlampor gör reklam för Macbook Pro

I en ny reklamfilm för de nya Macbook Pro-modellerna tycker Apple att en bra illustration av stora idéer är att spränga en massa glödlampor.

Apples senaste uppdatering av #Macbook Pro börjar så sakteliga leta sig ut på marknaden, och vi på 99mac-redaktionen får vårt testexemplar idag. #Apple har starkt förtroende för storheten i de nya datorerna, och detta illustreras i den första reklamfilmen för datorerna.

Den 1:37 minuter långa videon samlar några av de bästa uppfinningarna i världshistorien ackompanjerat av det klassiska musikstycket William Tells ouvertyr. De historiska uppfinningarna illustreras med en stor mängd glödlampor som symboliserar att det gått upp ett ljus för upphovsmakaren. Att dessa glödlampor sprängs i en domino-liknande följd vet vi inte riktigt vad det ska illustrera, men gillar du lysande saker som sprängs får du ditt lystmäte här.

Apple ser Macbook Pro-familjen som verktyg för att kunna skapa kommande generationer av historiska uppfinningar. Huruvida det blir så eller ej får historien utvisa.

Kommentarer
3 svar

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.