Rykte: Ingen uppdatering av Iphone SE

KGI Securities analytiker Ming-Chi Kou spår att det inte kommer någon uppdatering av Iphone SE nästa år.

Nästa år fyller #Iphone tio år. Detta väntas firas med dunder och brak när #Apple släpper Iphone 8 som tros komma med en rad stora uppdateringar och ny design. Försäljningen av Iphone 7 och 7 Plus har inte gått lika bra som väntat och kvartalsrapporterna har visat en nedåtgående trend i försäljningen av Iphone.

Apple-kännaren Ming-Chi Kou på KGI Securities spår att nästkommande kvartalsrapport kommer visa en försäljning av 40 till 50 miljoner Iphone-enheter, vilket är mindre än första kvartalet 2016 när Apple sålde 51,2 miljoner enheter. Som en konsekvens av detta menar Ming-Chi Kou att Apple inte kommer uppdatera den populära SE-modellen, rapporterar Gadgets 360.

Kou menar att Apple kommer strunta i att uppdatera SE-modellen för att den inte ska stjäla viktig försäljning från Iphone 7 och 7 Plus. Iphone SE lanserades i mars och hjälpte försäljningen av Iphone på traven. Om Iphone SE inte uppdateras under nästa år blir modellens framtid i Apples utbud oviss.

Kommentarer
11 svar

I en ny kortfilm får vi se hur Dwayne "The Rock" Johnson får ihop livet med hjälp av Apples röstassistent Siri.

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!