Rykte: Ingen uppdatering av Iphone SE

KGI Securities analytiker Ming-Chi Kou spår att det inte kommer någon uppdatering av Iphone SE nästa år.

Nästa år fyller #Iphone tio år. Detta väntas firas med dunder och brak när #Apple släpper Iphone 8 som tros komma med en rad stora uppdateringar och ny design. Försäljningen av Iphone 7 och 7 Plus har inte gått lika bra som väntat och kvartalsrapporterna har visat en nedåtgående trend i försäljningen av Iphone.

Apple-kännaren Ming-Chi Kou på KGI Securities spår att nästkommande kvartalsrapport kommer visa en försäljning av 40 till 50 miljoner Iphone-enheter, vilket är mindre än första kvartalet 2016 när Apple sålde 51,2 miljoner enheter. Som en konsekvens av detta menar Ming-Chi Kou att Apple inte kommer uppdatera den populära SE-modellen, rapporterar Gadgets 360.

Kou menar att Apple kommer strunta i att uppdatera SE-modellen för att den inte ska stjäla viktig försäljning från Iphone 7 och 7 Plus. Iphone SE lanserades i mars och hjälpte försäljningen av Iphone på traven. Om Iphone SE inte uppdateras under nästa år blir modellens framtid i Apples utbud oviss.

Kommentarer
11 svar

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.