Rykte: Ingen uppdatering av Iphone SE

KGI Securities analytiker Ming-Chi Kou spår att det inte kommer någon uppdatering av Iphone SE nästa år.

Nästa år fyller #Iphone tio år. Detta väntas firas med dunder och brak när #Apple släpper Iphone 8 som tros komma med en rad stora uppdateringar och ny design. Försäljningen av Iphone 7 och 7 Plus har inte gått lika bra som väntat och kvartalsrapporterna har visat en nedåtgående trend i försäljningen av Iphone.

Apple-kännaren Ming-Chi Kou på KGI Securities spår att nästkommande kvartalsrapport kommer visa en försäljning av 40 till 50 miljoner Iphone-enheter, vilket är mindre än första kvartalet 2016 när Apple sålde 51,2 miljoner enheter. Som en konsekvens av detta menar Ming-Chi Kou att Apple inte kommer uppdatera den populära SE-modellen, rapporterar Gadgets 360.

Kou menar att Apple kommer strunta i att uppdatera SE-modellen för att den inte ska stjäla viktig försäljning från Iphone 7 och 7 Plus. Iphone SE lanserades i mars och hjälpte försäljningen av Iphone på traven. Om Iphone SE inte uppdateras under nästa år blir modellens framtid i Apples utbud oviss.

Kommentarer
11 svar

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.

Företaget TSMC börjar kontraktstillverka Apples nästa mobilprocessor A11 i april, enligt en rapport från Asien.

Google har skaffat en ny sektion med veckans gratisapp i sin appbutik. Först ut är mobilspelet Card Wars.