Rykte: Ingen uppdatering av Iphone SE

KGI Securities analytiker Ming-Chi Kou spår att det inte kommer någon uppdatering av Iphone SE nästa år.

Nästa år fyller #Iphone tio år. Detta väntas firas med dunder och brak när #Apple släpper Iphone 8 som tros komma med en rad stora uppdateringar och ny design. Försäljningen av Iphone 7 och 7 Plus har inte gått lika bra som väntat och kvartalsrapporterna har visat en nedåtgående trend i försäljningen av Iphone.

Apple-kännaren Ming-Chi Kou på KGI Securities spår att nästkommande kvartalsrapport kommer visa en försäljning av 40 till 50 miljoner Iphone-enheter, vilket är mindre än första kvartalet 2016 när Apple sålde 51,2 miljoner enheter. Som en konsekvens av detta menar Ming-Chi Kou att Apple inte kommer uppdatera den populära SE-modellen, rapporterar Gadgets 360.

Kou menar att Apple kommer strunta i att uppdatera SE-modellen för att den inte ska stjäla viktig försäljning från Iphone 7 och 7 Plus. Iphone SE lanserades i mars och hjälpte försäljningen av Iphone på traven. Om Iphone SE inte uppdateras under nästa år blir modellens framtid i Apples utbud oviss.

Kommentarer
11 svar

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.