Fredagsvideo

25 års innovation på mindre än en minut

När Apple lanserade Macbook Pro förra veckan hann de gå igenom 25 års Mac-innovation på mindre en minut.

Förra veckan presenterade Apple nya Mac-datorer, där reaktionerna har varit både många och blandade. Det som kanske har fått de flesta att höja sina röst är det nya saftiga priset för en ny Macbook Pro.

Oavsett åsikter om nya Macbook Pro finns det dock annat mysigt att hämta från presentationen. När Apple presenterade Macbook Pro tog de en tur längs nostalgins väg och visade 25 års Mac-inovation på mindre än en minut. 99mac firar in helgen med denna lilla kortis som #fredagsvideo.

Kommentarer
2 svar

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.

Pokémon Go blir inte det sista spelet som låter dig leka med fantasirika kreatur i telefonen. Magikarp Jump är den senaste titeln till IOS och Android.

Den sänkta ljudnivån innebär att Spotify nu ligger på samma nivå som Tidal och Youtube, något som hyllas av ljudfantaster.

En ansökan från Apple till den amerikanska kommunikationsmyndigheten avslöjar att företaget börjat testköra mobila höghastighetsuppkopplingar.