Fredagsvideo

25 års innovation på mindre än en minut

När Apple lanserade Macbook Pro förra veckan hann de gå igenom 25 års Mac-innovation på mindre en minut.

Förra veckan presenterade Apple nya Mac-datorer, där reaktionerna har varit både många och blandade. Det som kanske har fått de flesta att höja sina röst är det nya saftiga priset för en ny Macbook Pro.

Oavsett åsikter om nya Macbook Pro finns det dock annat mysigt att hämta från presentationen. När Apple presenterade Macbook Pro tog de en tur längs nostalgins väg och visade 25 års Mac-inovation på mindre än en minut. 99mac firar in helgen med denna lilla kortis som #fredagsvideo.

Kommentarer
2 svar

För att vara en mobilmässa har det inte funnits ett överflöd av telefoner att välja mellan, men Andreas har hittat en klar favorit.

Efter att ha missat företagets pressevent har vi istället tagit chansen att klämma på deras nya produkter i Huaweis område på mässan.

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Under årets MWC-mässa visar Lenovo uppdaterade produkter i företagets utbud av bärbara datorer och surfplattor.

Apple kryddar sin musiktjänst med Yotube-fenomen och reality-serier för att utmana Spotify i kampen om kundernas hundralapp, och allt handlar om att locka en av de mest inflytelserika köpgrupperna.

Nästa Iphone kan byta Lightning-anslutningen till förmån för USB Type-C enligt en ny rapport.