Fredagsvideo

25 års innovation på mindre än en minut

När Apple lanserade Macbook Pro förra veckan hann de gå igenom 25 års Mac-innovation på mindre en minut.

Förra veckan presenterade Apple nya Mac-datorer, där reaktionerna har varit både många och blandade. Det som kanske har fått de flesta att höja sina röst är det nya saftiga priset för en ny Macbook Pro.

Oavsett åsikter om nya Macbook Pro finns det dock annat mysigt att hämta från presentationen. När Apple presenterade Macbook Pro tog de en tur längs nostalgins väg och visade 25 års Mac-inovation på mindre än en minut. 99mac firar in helgen med denna lilla kortis som #fredagsvideo.

Kommentarer
2 svar

VD:n för Airbus Group har meddelat att företaget ska testa prototyper av flygande bilar innan slutet på året.

Andy Rubin grundade Android och arbetade på Google under åtta år, men nu kan Rubin vara på gång med ett nytt företag som ska utmana både Google och Apple med en egen premiumtelefon.

Nu har en svensk återförsäljare gått ut med de svenska priserna på spelkonsolen Nintendo Switch, och den kommer att kosta 3 599 kronor.

För att möta konkurrensen kommer Apple Music att satsa på mer än bara musik, säger Jimmy Iovine. Redan i år ryktas de första orginalprogrammen få premiär.

Vad som verkar vara en promotionvideo av den kommande telefonen Galaxy S8 har lagts ut på internet av Samsung Display.

99mac bjuder in gästkrönikören Karl Emil Nikka för att reda ut begreppen kring meddelandetjänsten Whatsapp. Många tidningar rapporterar om en bakdörr i appen som hotar säkerheten, men stämmer det verkligen?