Fredagsvideo

25 års innovation på mindre än en minut

När Apple lanserade Macbook Pro förra veckan hann de gå igenom 25 års Mac-innovation på mindre en minut.

Förra veckan presenterade Apple nya Mac-datorer, där reaktionerna har varit både många och blandade. Det som kanske har fått de flesta att höja sina röst är det nya saftiga priset för en ny Macbook Pro.

Oavsett åsikter om nya Macbook Pro finns det dock annat mysigt att hämta från presentationen. När Apple presenterade Macbook Pro tog de en tur längs nostalgins väg och visade 25 års Mac-inovation på mindre än en minut. 99mac firar in helgen med denna lilla kortis som #fredagsvideo.

Kommentarer
2 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.