Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Sänkta priser för Apple Music

Musiktjänsten Apple Music kan stå inför en omfattande prissänkning för samtliga abonnemang med undantag för studenter.

Apple överväger att göra en omfattande prissänkning för sin musiktjänst uppger två källor som enligt Digital Music News jobbar nära #Apple Music. Prissänkningen är tänkt att innefatta person- och familjeabonnemangen men inte studenter som redan har en kraftig rabatt. I USA skulle tjänsten gå från 9,99 dollar till 7,99 dollar i månaden för ett personabonnemang och från 14,99 dollar till 12,99 dollar i månaden för familjeabonnemang. Om Sverige skulle innefattas av en sådan prissänkning skulle priser antagligen gå från 99 kr till 79 kr i månaden för enskilda personer och från 149 kr till 129 kr i månaden för familjer.

Personerna som Digital Music News kommit i kontakt med jobbar inte på #Apple men har varit involverade i tjänsten sedan lanseringen. De två källorna understryker att det ännu endast rör sig om en diskussion i dagsläget, även om det är en seriös sådan. Att sänka priserna skulle vara ett sätt för Apple att kunna tävla med konkurrenten Amazon Musics låga priser. Prissänkningen skulle kunna införas så tidigt som till jul och vara en del av en julkampanj.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.