Tips

Grim Fandango finns billigt på App Store

Ett illa trevligt gammalt äventyrsspel fick ny kostym förra året, och går nu att köpa riktigt billigt.

99mac har tidigare skrivit om och testat den uppdaterade versionen av det klassiska äventyrsspelet Grim Fandango. Spelet är skrivet av Tim Schaffer, som numera driver egna studion Double Fine Productions. Orginalet kom 1998 och 2015 släpptes nyversionen med skarpare grafik, nyinspelad musik och bonusmaterial.

Just nu går Grim Fandango att få tag på för en riktigt billig penning. Mac-versionen säljs i Mac App Store för 40 kronor och för den som vill spela på Ipad eller Iphone kostar IOS-versionen bara 20 kronor i App Store.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.