Tips

Grim Fandango finns billigt på App Store

Ett illa trevligt gammalt äventyrsspel fick ny kostym förra året, och går nu att köpa riktigt billigt.

99mac har tidigare skrivit om och testat den uppdaterade versionen av det klassiska äventyrsspelet Grim Fandango. Spelet är skrivet av Tim Schaffer, som numera driver egna studion Double Fine Productions. Orginalet kom 1998 och 2015 släpptes nyversionen med skarpare grafik, nyinspelad musik och bonusmaterial.

Just nu går Grim Fandango att få tag på för en riktigt billig penning. Mac-versionen säljs i Mac App Store för 40 kronor och för den som vill spela på Ipad eller Iphone kostar IOS-versionen bara 20 kronor i App Store.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

VD:n för Airbus Group har meddelat att företaget ska testa prototyper av flygande bilar innan slutet på året.

Andy Rubin grundade Android och arbetade på Google under åtta år, men nu kan Rubin vara på gång med ett nytt företag som ska utmana både Google och Apple med en egen premiumtelefon.

Nu har en svensk återförsäljare gått ut med de svenska priserna på spelkonsolen Nintendo Switch, och den kommer att kosta 3 599 kronor.

För att möta konkurrensen kommer Apple Music att satsa på mer än bara musik, säger Jimmy Iovine. Redan i år ryktas de första orginalprogrammen få premiär.

Vad som verkar vara en promotionvideo av den kommande telefonen Galaxy S8 har lagts ut på internet av Samsung Display.

99mac bjuder in gästkrönikören Karl Emil Nikka för att reda ut begreppen kring meddelandetjänsten Whatsapp. Många tidningar rapporterar om en bakdörr i appen som hotar säkerheten, men stämmer det verkligen?