Tips

Grim Fandango finns billigt på App Store

Ett illa trevligt gammalt äventyrsspel fick ny kostym förra året, och går nu att köpa riktigt billigt.

99mac har tidigare skrivit om och testat den uppdaterade versionen av det klassiska äventyrsspelet Grim Fandango. Spelet är skrivet av Tim Schaffer, som numera driver egna studion Double Fine Productions. Orginalet kom 1998 och 2015 släpptes nyversionen med skarpare grafik, nyinspelad musik och bonusmaterial.

Just nu går Grim Fandango att få tag på för en riktigt billig penning. Mac-versionen säljs i Mac App Store för 40 kronor och för den som vill spela på Ipad eller Iphone kostar IOS-versionen bara 20 kronor i App Store.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

För att vara en mobilmässa har det inte funnits ett överflöd av telefoner att välja mellan, men Andreas har hittat en klar favorit.

Efter att ha missat företagets pressevent har vi istället tagit chansen att klämma på deras nya produkter i Huaweis område på mässan.

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Under årets MWC-mässa visar Lenovo uppdaterade produkter i företagets utbud av bärbara datorer och surfplattor.

Apple kryddar sin musiktjänst med Yotube-fenomen och reality-serier för att utmana Spotify i kampen om kundernas hundralapp, och allt handlar om att locka en av de mest inflytelserika köpgrupperna.

Nästa Iphone kan byta Lightning-anslutningen till förmån för USB Type-C enligt en ny rapport.