Tips

Grim Fandango finns billigt på App Store

Ett illa trevligt gammalt äventyrsspel fick ny kostym förra året, och går nu att köpa riktigt billigt.

99mac har tidigare skrivit om och testat den uppdaterade versionen av det klassiska äventyrsspelet Grim Fandango. Spelet är skrivet av Tim Schaffer, som numera driver egna studion Double Fine Productions. Orginalet kom 1998 och 2015 släpptes nyversionen med skarpare grafik, nyinspelad musik och bonusmaterial.

Just nu går Grim Fandango att få tag på för en riktigt billig penning. Mac-versionen säljs i Mac App Store för 40 kronor och för den som vill spela på Ipad eller Iphone kostar IOS-versionen bara 20 kronor i App Store.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.

Pokémon Go blir inte det sista spelet som låter dig leka med fantasirika kreatur i telefonen. Magikarp Jump är den senaste titeln till IOS och Android.

Den sänkta ljudnivån innebär att Spotify nu ligger på samma nivå som Tidal och Youtube, något som hyllas av ljudfantaster.

En ansökan från Apple till den amerikanska kommunikationsmyndigheten avslöjar att företaget börjat testköra mobila höghastighetsuppkopplingar.