Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples Oktober-event

Apple presenterar nya appen TV

Förra året släppte Apple en uppdaterad version av Apple TV med stöd för appar, Siri och en ny fjärrkontroll. Nu kommer en ny app som kort och gott heter TV.

Under sitt direktsända event visar Apple en ny app till #Apple TV, som ska samla program från olika tjänster. Appen kallas kort och gott TV, och samlar tv-serier som användaren håller på att se, och kan automatiskt lägga till när nya avsnitt blir tillgängliga. Men det går också att bläddra bland de olika tjänsternas utbud och få tips på annat att titta på. På sätt och vis påminner appens upplägg om butiker som App Store och Itunes Store.

Appen TV kommer också till Ipad och Iphone. Innehållet synkroniseras, så det är möjligt att börja titta på ett tv-program på sin storbilds-tv, och sedan fortsätta på sin Iphone från samma ställe i avsnittet.

Bland tjänster som fungerar med den nya appen märktes bland andra HBO, Showtime och självklart Apples egen film- och tv-butik Itunes. Av presentationen att döma verkar dock inte Netflix finnas med som partner i dagsläget, och det är okänt vilka tjänster som kommer att ha stöd för TV-appen. Vidare kommer appen inledningsvis endast att finnas tillgänglig i USA från december.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.