Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Corel Graphics Suite 12 inte till Mac

<center><img src=http://www.corel.com/futuretense_cs/ccurl/coreldraw_graphics_suite_12_3d_en_com_win_mac.GIF border=0></center>

CorelDRAW Graphics Suite 12 har lanserats. Paketet innehåller CorelDRAW för vektorgrafik, Corel PHOTO-PAINT för pixelgrafik och Corel R.A.V.E. 3 multimedia liknande Flash.

Det kommer dock inte att dyka upp någon Mac-version. Detta kan man läsa idag på Svenska MacWorld. Corels styrelseordförande Derek Burney bekräftar uppgifterna. Anledningen är att efterfrågan är för liten.

Mats Börjesson tipsade, samt att Ingemar Ragnemalm var uppmärksam och påpekar att detta inte rör utvecklingen av andra Corel-produkter som Painter.

Tråkigt att Abobe och Macromedia blir ännu mer dominerande på marknaden. Corel hade ett paket med funktioner som räcker för de flesta och ett konkurrenskraftigt pris.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.