Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder i Sierra avslöjar ny Macbook Pro

Apples nya Macbook Pro finns redan på bild, i den senaste versionen av Mac OS Sierra. Bilderna bekräftar också den nya funktionen Magic Toolbar.

På torsdag kväll håller Apple ett event, och väntas visa upp en ny version av #Macbook Pro. Enligt flera rykten kommer en av nyheterna vara en tryckkänslig panel baserad på OLED-teknik, som ska ersätta de befintliga funktionstangenterna på datorns tangentbord.

Gårdagens uppdatering av Mac OS Sierra har dock redan nu gett världen en första glimt av den nya datorn och OLED-panelen, som troligtvis kommer att kallas Magic Toolbar. En tipsare har till Mac Rumors delat bilder som hittats inuti systemets bibliotek, och som föreställer den nya maskinen.

Bilderna visar hur en Apple Pay-betalning går till med hjälp av Magic Toolbar, och tycks också bekräfta att den nya Macbook Pro också får fingeravtrycksläsaren Touch ID integrerad i panelen.

Förutom nya Macbook Pro i 13- och 15-tumsversioner väntas också en ny 13 tums Macbook eller Macbook Air göra debut under eventet.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.