Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Imac och skärm först nästa år

På torsdag kommer tre nya Mac-datorer att lanseras men den som väntar på ny Imac eller en separat skärm med 5K-upplösning får vänta tills nästa år enligt KGI:s prognos.

På torsdag kommer #Apple hålla ett event och det finns tydliga indikationer på att fokus för den 27:e kommer att vara Mac-datorer. Analysbolaget KGI Securities har släppt en rapport om vad de tror vi kommer få se på Apples event, rapporterar 9to5 Mac. Enligt KGI:s utsago kommer tre nya Macbook-datorer att presenteras: en ny 13-tums Macbook, en 13-tums Macbook Pro samt en 15-tums Macbook Pro. Dessvärre tror Ming-Chi Kuo som jobbar på KGI att det kommer dröja till första halvan av nästa år innan nya Imac-datorer eller en en skärm med 5K-upplösning lanseras.

I sin rapport verkar Kuo säker på att varken Imac eller den separata skärmen är redo att släppas ännu. 99mac har tidigare rapporterat om Apples nya skärm som förväntas ha ett eget grafikkort inbyggt så att även klenare och äldre datorer ska kunna få användning för 5K-upplösningen.

Andra rykten som avhandlas i rapporten är att nya Macbook Pro kommer att ha många stora uppdateringar även om de inte går in på några specifikationer. KGI nämner inte alls Macbook Air-familjen i sin rapport. Enligt tidigare rykten kommer 11-tums Macbook Air att försvinna, och en möjlighet är att Air-familjen slås ihop med Macbook. Huruvida Kuo har rätt återstår dock att se men dennes prognoser har många gånger tidigare visat sig stämma.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.