Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AT&T köper Time Warner

AT&T har nått en överenskommelse att köpa Time Warner, vilket skulle bilda ett nytt jättelikt bolag inom media och kommunikation.

Den amerikanska teleoperatören AT&T har nått en överenskommelse med Time Warner om att köpa upp mediakoncernen. Detta bekräftar AT&T i ett pressmeddelande.

Time Warner har under en längre tid varit under press från sina investerare att sälja delar av sin verksamhet, eller hela bolaget. I början av året skrev 99mac om att Apple uppgavs vara intresserade av att köpa delar av Time Warner, exempelvis strömningstjänsten HBO. Då nämndes också AT&T som en av intressenterna.

De två bolagen kommer att slås ihop, och enligt pressmeddelandet erbjuda både innehållsskapande och ett förstklassigt distributionsnät. Randall Stephenson är vd på AT&T, och säger:

– Det här den perfekta matchningen av två företag med kompletterande styrkor som kan ändra hur media- och kommunikationsbranschen fungerar för kunder, innehållskreatörer, distributörer och annonsörer.

Stephenson säger också att ett av det nya jättebolagets mål är att deras kunder ska kunna betala för innehåll en gång, och få det tillgängligt på alla sina enheter. Time Warner har förutom tjänsten HBO också bland annat populära varumärken som DC Comics (Batman, Superman med flera) och filmversionerna av Harry Potter och Sagan om Ringen i sitt stall. De äger också tv-kanaler som CNN, TNT, TBS och producerar tv-serier som Big Bang Theory.

Affären är värd 85,4 miljarder dollar enligt Wall Street Journal vilket motsvarar drygt 750 miljarder kronor. En del av summan ska betalas kontant, och resten i aktier. Köpet ska enligt planen vara genomförd mot slutet av nästa år, förutsatt att affären godkänns av myndigheter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.