Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung S8 kan få LG Chem-batterier

Efter katastrofen med brinnande batterier i Note 7 tittar nu Samsung på andra möjliga batterileverantörer till Galaxy S8, och LG är en av dem.

Vändorna med #Samsung Note 7 har varit många. Först började mobiler med batteri gjorda av Samsung SDI att brinna. Samsung bytte leverantör till något som kallas ATL-batterier på de ersättningsenheter som skickades ut, men även de började brinna.

Efter detta tvingades Samsung återkalla alla Note 7-enheter. Enligt The Korean Herald överväger nu Samsung att låta #LG göra batterier till framtida telefoner från Samsung. En representant från Samsung ska enligt källor sagt att de tittar på olika möjliga leverantörer och att LG är en av dem.

Redan när de första fallen av brinnande batterier började ramla in spekulerades det om Samsung skulle vända sig till LG för att åtgärda problemet, men med tanke på de uppskattade sex månaderna som det skulle ta för att kunna genomföra batteribytet ansågs det inte sannolikt att Note 7 skulle utrustas med LG-batterier.

I februari förväntas Samsung lansera flaggskeppet Samsung Galaxy S8 och det ligger onekligen i deras intresse att katastrofen med Note 7 inte upprepas. Många av LG:s och Samsungs produkter är direkta konkurrenter och det hör till ovanligheten att företagen köper in komponenter från konkurrenten i sina produkter. Ett av undantagen är LG Innoteks kameramoduler som Samsung använder till sina mobilkameror.

Samsung har ännu inte kunnat bekräfta vad det är som gick snett med Note 7 eller varför mobilerna började brinna och det är ännu inte helt säkert att hela skulden går att lägga på batterierna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.