Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bekräftar event 27 oktober

Apple har nu skickat ut inbjudningar och uppdaterat sin webbplats, och mycket riktigt blir det ett lanseringsevent den 27 oktober.

Tidigare idag rapporterade 99mac nya uppgifter som pekade mot ett Apple-event nästa torsdag, den 27 oktober. Nu har #Apple skickat ut officiella inbjudningar till eventet, som i vanlig ordning kör igång klockan 19:00 svensk tid.

Eventet kommer att hålla på Apples egna campus, något som pekar mot att det blir en tillställning i något mindre skala än det Iphone-event som anordnades i september. Tidigare i år höll Apple sitt mars-event i den egna lokalen, och Tim Cook sade då att det troligtvis var sista gången som en produkt lanserades där, eftersom Apple enligt planen ska börja flytta in i sitt nya högkvarter Campus 2 i januari nästa år.

Nu blir det alltså ytterligare ett event på Apples Campus, och även om de flesta ryktena har handlat om en rejält uppdaterad Macbook Pro så är i stort sett alla Apples Mac-modeller i behov av en uppdatering.

99mac kommer självklart att bevaka eventet och rapportera om de nyheter som Apple visar upp. Vilka produkter hoppas du på att få se?

Kommentarer
56 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.