Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tesla utlovar två lanseringar i oktober

Teslas vd Elon Musk skriver på Twitter att elbilstillverkaren planerar två produktlanseringar under oktober månad.

Elbilstillverkaren #Tesla har slagit igenom stort, inte minst tack vare Model 3 som presenterades i april och ska göra de lyxiga elbilarna överkomliga i pris för de stora massorna när den lanseras längre fram. Nu utlovar Teslas vd Elon Musk inte bara ett utan två nya produktlanseringar från företaget under oktober månad. Det första sker 17 oktober och blir en överraskning för de flesta skriver Musk på Twitter.

Den andra lanseringen sker senare i oktober, och är ett samarbete mellan Tesla och den amerikanska solcellsinstallatören Solar City, där Musk är styrelseordförande. Detta event handlar troligtvis om ett nytt soltak som Solar City ska lansera 28 oktober, som kommer att integreras med det stora batteriet Powerwall 2.0 från Tesla. Detta enligt Musk på Twitter i september.

Vad som visas upp den 17 oktober är mer av ett mysterium. Det kan dock handla just om den kommande bilen Model 3, som Musk tidigare sagt ska uppmärksammas i ett event mot slutet av detta år. Model 3 väntas gå i produktion under andra halvan av 2017.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.