Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Svensk Pixel-lansering osäker

Det är allt annat än säkert att Googles nya mobiltelefoner Pixel och Pixel XL kommer att lanseras i Sverige, då Google säger nej till svenska operatörer.

Tidigare i veckan presenterade Google sina nya mobiltelefoner #Pixel och Pixel XL. Mobilerna är i mångt och mycket direkta utmanare till Iphone 7 och Iphone 7 Plus, men till skillnad från konkurrenten Apple är det högst oklart om Googles mobiler hittar till Sverige. Enligt den svenska operatören Telenor finns just nu inga planer på att lansera telefonen i Sverige, rapporterar Swedroid.

Enligt källor till 99mac:s systersajt SweClockers förs diskussioner mellan Google och svenska operatörer om att sälja telefonen, men utan att något avtal verkar troligt. Det ska vara Google själva som säger nej till en svensk lansering, åtminstone i nuläget. Trots att flera svenska återförsäljare lagt upp priser på telefonen är det alltså inte säkert att det blir någon officiell lansering i Sverige och Norden.

En möjlig förklaring kan vara att Pixel-telefonerna är tätt integrerade med den röststyrda Google Assistant, en funktion som ännu inte har fullt stöd på svenska. En annan förklaring till att Google endast släpper telefonerna i ett begränsat antal länder kan vara problem med att tillverka dem i tillräckligt stora mängder.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.