Fontshop i konkurs

<img src=http://99mac.se/testlabbet/istvans_bilder/fontshopkk.gif>

UPPDATERAD:Typsnittsspecialisten Fontshop i Stockholm försattes strax före jul i konkurs vid Stockholm Tingsrätt men fortsätter med nya ägare.

David Chaves som arbetat på Fontshop sedan 1991 säger till 99mac att konkursen är en följd av flera svåra år för reklambranschen. Han arbetar trots konkursen på som vanligt och företagets telefon och webplats är fortfarande öppna. Förhandlingar med Accordcentralen har under torsdagen resulterat i att verksamheten fortsätter med nya ägare. Förhoppningen är att företaget sin nya regi ska fortsätta så att kunder och leverantörer i minsta möjliga mån ska drabbas.

Kommentarer
9 svar

Apple och IBM lanserar appen IBM Watson Element for Educators för att underlätta lärares arbete.

Efter att kortvarigt ha dykt upp på en lista över utställare har möjligheten uppstått att Apple kan delta under mässan Mobile World Congress i Barcelona.

Den länge omtalade spelkonsolen Nintendo NX kommer att heta Nintendo Switch, och släpps i mars nästa år.

Samsung ber sina anställda och återförsäljare att vara extra försiktiga med att ge ut någon information om Galaxy S8 eller andra företagshemligheter.

Har du någon gång tänkt åka utomlands och frågat om tips på vad du borde göra i staden du ska till på Facebook? Nu gör Facebook processen ännu lättare för dig.

Apple har nu skickat ut inbjudningar och uppdaterat sin webbplats, och mycket riktigt blir det ett lanseringsevent den 27 oktober.

Tack till WiFi för detta #nyhetstips!