Fontshop i konkurs

<img src=http://99mac.se/testlabbet/istvans_bilder/fontshopkk.gif>

UPPDATERAD:Typsnittsspecialisten Fontshop i Stockholm försattes strax före jul i konkurs vid Stockholm Tingsrätt men fortsätter med nya ägare.

David Chaves som arbetat på Fontshop sedan 1991 säger till 99mac att konkursen är en följd av flera svåra år för reklambranschen. Han arbetar trots konkursen på som vanligt och företagets telefon och webplats är fortfarande öppna. Förhandlingar med Accordcentralen har under torsdagen resulterat i att verksamheten fortsätter med nya ägare. Förhoppningen är att företaget sin nya regi ska fortsätta så att kunder och leverantörer i minsta möjliga mån ska drabbas.

Kommentarer
9 svar

Amanda och Jakob pratar årets kommande mobiltelefoner, bluetooth, mutskandaler och flygande bilar.

Idag blev vi tio miljoner invånare i Sverige, och detta firar 99mac med ett av Hans Roslings kända föredrag om global befolkningstillväxt.

En dödsenkel guide på nätet för de som inte vet vilken sladd de ska köpa.

Den blivande amerikanske presidenten Donald Trump har bytt sin Android-telefon mot en annan enhet, som enligt källor är "säker och krypterad".

Unicode-kommittén ska träffa Apple nästa vecka för att diskutera den rödhårige emoji-symbolens vara eller icke vara.

Apple släpper uppdateringar till sin svit av videoredigeringsappar, med prestandaförbättringar, buggfixar och mindre åtgärder.