Fontshop i konkurs

<img src=http://99mac.se/testlabbet/istvans_bilder/fontshopkk.gif>

UPPDATERAD:Typsnittsspecialisten Fontshop i Stockholm försattes strax före jul i konkurs vid Stockholm Tingsrätt men fortsätter med nya ägare.

David Chaves som arbetat på Fontshop sedan 1991 säger till 99mac att konkursen är en följd av flera svåra år för reklambranschen. Han arbetar trots konkursen på som vanligt och företagets telefon och webplats är fortfarande öppna. Förhandlingar med Accordcentralen har under torsdagen resulterat i att verksamheten fortsätter med nya ägare. Förhoppningen är att företaget sin nya regi ska fortsätta så att kunder och leverantörer i minsta möjliga mån ska drabbas.

Kommentarer
9 svar

Forskning visar att användare har tydliga preferenser när det gäller röstassistenter. Kvinnligt kodade röster är klart mest populära förutom när det gäller ämnen som datorer och teknik.

Apples nya campus har officiellt döpts till Apple Park, och kommer att börja ta emot anställda i april.

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.