Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Sharp kan göra OLED-skärmar till nästa Iphone

Foxconn-ägda tillverkaren Sharp förhandlar med Apple om rätten att få tillverka OLED-skärmar till nästa års Iphone.

#Apple har nyligen släppt årets Iphone-modeller i form av Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Redan har dock rykten börjat cirkulera om nästa års modell. Om den kommer heta Iphone 7S, Iphone 8 eller något annat är svårt att veta, men 2017 års Iphone ryktas ha flera stora designmässiga förändringar jämfört med dagens modeller.

En av dessa förändringar som 99mac tidigare rapporterat är rykte att Apple äntligen kommer att lämna LCD-tekniken bakom sig. Istället ska nästa Iphone ha en bildskärm med OLED-teknik, vilket bör innebära en skärm som är mer kapabel. Enligt en rapport från Bloomberg förhandlar tillverkaren #Sharp just nu med Apple om att producera de nya skärmarna. Detta går emot tidigare uppgifter där LG och Samsung nämndes som tillverkare.

OLED-tekniken möjliggör skärmar med extremt bra kontrast, samtidigt som det går att spara batteri genom att belysa pixlar individuellt. Skärmarna kan också göras tunnare, och enklare kurvas som på konkurrenten Samsungs mobil Galaxy S7. Den enda Apple-produkt som i dagsläget använder OLED-tekniken är den smarta klockan Apple Watch.

Ett problem är att tillgången på OLED-komponenter varit begränsad, och enligt rapporten kan Sharp få den lukrativa beställningen under förutsättning att de kan garantera en tillräcklig produktion. Sharp har precis investerat mer än 500 miljoner dollar i utökad OLED-produktion, men detta väntas inte ge resultat förrän tidigast 2018. Tidigare i år köptes Sharp upp av Foxconn.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.