Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple köper upp fordonstillverkare

Uppgifter om att Apple förhandlar med McLaren om ett uppköp förnekas av billtillverkaren, men nystartade Lit Motors är ett annat företag som nämns.

Det har under lång tid ryktats om Apples satsning på att bygga en självkörande elbil, ett projekt som går under arbetsnamnet #Titan. Nyligen ska projektet ha skiftat fokus, och enligt en rapport från Financial Times ska Apple ha fört diskussioner med biltillverkaren McLaren om ett eventuellt uppköp.

McLaren har dock gjort ett uttalande där de förnekar att samtal förs med #Apple, rapporterar CNBC via Twitter. Men enligt en separat rapport från New York Times är Apple däremot intresserad av det nystartade företaget Lit Motors, varifrån många ingenjörer redan rekryterats till Cupertino. Lit Motors är framförallt kända för sina självbalanserande motorcyklar.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.