Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prognos: Det visar Apple 7 september

Höstens stora Apple-händelse är runt hörnet, och som vanligt sammanfattar 99mac årets rykten och sätter sin prognos om vad som kommer att dyka upp på onsdag.

Sammanfattning

Om vi ska tro prognoserna blir det alltså ett september-event som i normal ordning kretsar kring Iphone, och vi tror dessutom på en ny variant av Apple Watch. Till detta kan läggas en näst intill obligatorisk genomgång av operativsystemen IOS 10 och Watch OS 3. Bara med detta kan eventet pågå i en och en halv timme, eller ännu längre. Självklart håller vi tummarna för något helt oväntat på slutet, en "one more thing" från Tim Cook och hans gäng.

Däremot dröjer Mac-nyheterna till oktober, och då förmodligen i form av ett betydligt mindre event, kanske i form av privata produktdemonstrationer direkt till utvalda journalister. Detta skedde till exempel 2012 när Apple visade upp operativsystemet OS X 10.8 Mountain Lion i en mer intim miljö. Ett annat alternativ är att Apple håller ett mindre event på sitt campus, men i mars sade Tim Cook att det förmodligen var sista gången något visade där. Istället kommer framtida lanseringar ske i en särskild byggnad vid Apples nya högkvarter Campus 2.

Inte heller Ipad lär få någon uppmärksamhet på onsdag. Den som väntar på uppdaterade Ipad-modeller får troligtvis vänta till 2017.

Håller du med om våra prognoser? Vad hoppas du själv att Apple kommer att släppa på onsdag, och vad vill du se hos nästa Iphone?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.