Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos får stöd för Spotify Connect och mer

Högtalarsystemet Sonos får inbyggt stöd för Spotify, Amazon Echo och inleder samarbete med Airbnb.

Sonos har under ett pressevent presenterat flera nya samarbetspartners och tjänster som integreras i det trådlösa högtalarsystemet.

Först ut är den Spotify. Sedan tidigare har #Sonos haft stöd för tjänsten via sin app, men nu integreras Spotify Connect direkt i högtalarsystemet. Det betyder att användare kan styra musiken och spela upp på sitt Sonos-system direkt från Spotify-appen. Sonos mjukvaruchef Antoine Leblond säger i ett pressmeddelande:

– 50 procent av alla Sonos-hushåll använder Spotify. Genom en nära integrering av Spotify med Sonos har vi gjort det enklare för Sonos-användare att via sina smartphones spela musik i hela hemmet.

Sonos integrerar också sitt system för Amazons röstyrning Alexa. Produkter som Amazon Echo och Amazon Dot kan därmed användas för att spela upp musik direkt via röstkommandon.

Bättre musik med Airbnb

Även en annan populär tjänst har inlett ett samarbete med Sonos, nämligen lägenhetsuthyrningstjänsten Airbnb. Specifika detaljer om samarbetet gavs inte, men de båda företagen ska tillsammans arbeta för att "förstärka lyssningsupplevelsen hemma". Detta ska omfatta både Airbnb:s värdar och tjänstens över 100 miljoner gäster världen över.

Sonos tillkännagav också ett antal nya partners bland företag inom det smarta hemmet, så som Crestron, Lutron, Savant, Control4, Iport och tyska Qivicon. De nya funktionerna kommer först att dyka upp i en ny betaversion av Sonos programvara i oktober.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.