Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Jobs får patent godkänt

Steve Jobs anges som uppfinnare på ett nyligen godkänt patent. Det gäller ett sätt att styra en yacht via en app.

För två år sedan rapporterade bloggen Patently Apple att Steve Jobs listades som primär uppfinnare på en patentansökan som inte är relaterat till företaget han var med och grundade.

Patentet gäller ett sätt att styra en yacht med en app i en Iphone eller Ipad och har nu blivit godkänt. Det innehas av Apple tillsammans med ett företag som heter Savant Systems, rapporterar Patently Apple.

Patentet har nummer 9 415 849 och ansökan skickades först in första kvartalet 2014 och godkändes nu av det amerikanska patentverket. Steve Jobs gick bort i oktober 2011.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.