Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Astropad får bättre prestanda

Astropad fortsätter att utmana Wacom. Mjukvaran som låter dig använda en Ipad som ritplatta till Macen uppdateras nu med bättre prestanda.

#Astropad är en app som tillsammans med ett program för Mac låter användare använda sin Ipad som en ritplatta till Macen. Mjukvaran kommer från två tidigare Apple-ingenjörer och blir en allt större konkurrent till Wacom som tillverkat digitala ritbord sedan 80-talet.

Nu släpps Astropad i version 2.0 med förbättrad prestanda. Deras motor Liquid är nu tre gånger snabbare och pixeleringen har förbättrats. Astropad använder också tre gånger mindre processorkraft och fyra gånger mindre minne. Dessutom har användargränssnittet fått sig en översyn.

För att använda Astropad behöver användare både appen för IOS och Mac. Version 2.0 är en gratis uppdatering för befintliga användare. För nya användare är det IOS-appen som kostar, medan OS X-appen är gratis. Det finns också en gratis-app för Iphone 6S- och 6S Plus-användare som heter Astropad Mini med stöd för 3D Touch.

Namn
Astropad Drawing Tablet
Plattform
IOS
Utvecklare
Astro HQ LLC
Version
2.0
Pris
319 kronor
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Ipad.
Språk
engelska, japanska
Namn
Astropad for Mac
Plattform
OS X
Utvecklare
Astro HQ LLC
Version
2.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver OS X 10.9 eller senare.
Språk
engelska, japanska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.