Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video påstås visa Apples Lightning-till-3,5mm-adapter

Nästa Iphone-modell ryktas komma med en adapter för att ansluta vanliga standard hörlurar med 3,5mm-kontakt till Lightning-porten. Den här videon sägs visa upp Apples officiella adapter som kommer följa med nästa telefon på köpet.

Sedan november har vi hört gång på gång att nästa Iphone-modell kommer att sakna hörlursport. Istället ska användare kunna använda Lightning-porten eller välja trådlösa hörlurar. Vi har också sett bilder som påstås visa Apples Earpods uppdaterade med Lightning-kontakt som skulle kunna skickas med varje såld telefon.

Enligt den här videon kommer Apple istället att skicka med samma Earpods som de gör nu, men inkludera en Lightning-till-3,5mm-adapter och visar upp hur den kommer att se ut. Adaptern kommer från en Foxconn-leverantör i Vietnamn. Foxconn tillverkar bland annat Iphone åt Apple.

Adaptern påminner om Apples redan befintliga Lightning-adaptrar. Adaptern uppges inte fungera med IOS 9-enheter, men med enheter som kör en betaversion av IOS 10. Om den ansluts till en Iphone som har en hörlurskontakt prioriteras Lightning-kontakten om båda kontakterna har anslutna hörlurar.

Apple förväntas visa upp nästa Iphone vid ett event i september och först då får vi veta vilka – om några – av de här ryktena visar sig stämma.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
54 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.