Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gör dig och dina prylar regnbågsfina till Stockholm Pride

Prideveckan är i full gång i Stockholm och 99mac tipsar om produkter i regnbågens färger.

Nu är det Prideveckan i Stockholm. Festivalen arbetar för att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homo- och bisexuella, trans, queer och alla de könsuttryck som finns inom paraplybegreppet. Vi på 99mac ger dig några tips på hur du och dina teknikprylar kan bli regnbågsfina lagom till Pride.

2014 auktionerade Webhallen tillsammans med RFSL ut ett Playstation 4 – Gaystation Edition till förmån för RFSL Newcomers vilket är RFSL:s arbete med asylsökande, papperslösa och nyanlända hbtq-personer. Konsolen auktionerades till slut ut för 28 300 kronor. Året därefter lanserade Webhallen dekaler till konsolerna Playstation 4, Xbox One och Nintendo Wii U med regnbågsflaggan som motiv.

I år har Comhem valt att stödja Stockholm Pride genom en regnbågsrouter. Det går att besöka företaget i Outtv:s monter i Pride Park under veckan för att pimpa din Comhem-router.

Gör ditt Playstation 4 till ett Gaystation med hjälp av Webhallens dekal:

Eller regnbågsutsmycka ditt Xbox One:

Eller ditt Nintendo Wii U:

Pryd dina öron med Urbanistas specialmodell San Francisco Lucky Rainbow:

Skaffa ett prideskal till din Iphone 5:

Eller ett pridefodral till din Iphone 6:

Skriven av Amanda Reventlid

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.