Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bob Mansfield sägs ta över Project Titan

Apples bilprojekt Project Titan ryktas ha fått en ny chef. Apple-veteranen Bob Mansfield uppges styra projektet numera.

Bob Mansfield är en riktig veteran inom Apple. Han började på bolaget 1999 och var ett av toppnamnen under många år. 2012 meddelades att Mansfield skulle pensionera sig, men så blev det inte. Istället blev han kvar på företaget för att arbeta med "framtida produkter", bland annat har han arbetat med Apple Watch.

Enligt nya uppgifter arbetar Bob Mansfield numera med Apples bilprojekt som bär kodnamnet #Project Titan, rapporterar Wall Street Journal (betalvägg) som hänvisar till insatta källor.

Fram tills nyligen syntes Mansfield sällan till på Apples kontor, men tidigare den här månaden noterade anställda att alla högre chefer inblandade i bilprojektet nu rapporterar till Bob Mansfield.

Wall Street Journal har sökt kommentarer från Apple och Bob Mansfield själv utan svar.

Apple har inte själva bekräftat att de faktiskt arbetar på ett bilprojekt, men uppges ha hundratals anställda sysselsatta med Project Titan. Apple har också anställt ett antal veteraner från bilindustrin och experter på batteriteknik och teknik för självkörande bilar.

Tidigare rykten gör gällande att Apple planerar att vara färdiga med projektet till år 2019, men tekniksajten The Information rapporterade nyligen att det kan fördröjas fram till 2021.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.