Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nytt Square Enix spel för Apple Watch

Square Enix arbetar på ett spel endast för Apple Watch som heter Cosmos Rings. Det släpps "snart" och beskrivs som ett rollspel.

Det går att göra ganska mycket med Apples smarta klocka #Apple Watch, men få köper den för att spela spel. Större spelutgivare har inte visat något större intresse för plattformen, men det blir det snart ändring på. Square Enix har ett spel på gång till klockan som heter Cosmos Rings.

Spelet har fått en officiell hemsida, men detaljerna är få. Det beskrivs som ett rollspel och ska enligt en rapport från Siliconera gå ut på att spelaren får olika meddelanden baserat på antal steg som gås per dag.

Det hela påminner lite om Lifeline som 99mac tidigare testat, där spelaren kunde få meddelanden till klockan, men det baserade sig på verklig tid och kräver inte att spelaren går ut och går. Handlingen i Cosmos Rings beskrivs så här:

"Tiden som stannat har återigen börjat röra sig, och för att kunna få tillbaka Tidens gudinna måste du möta många mänskliga känslor från tidens intervall. Exakt vad som väntar förblir okänt."

Cosmos Rings kommer att släppas "snart", men exakt när det är återstår att se.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.