Samsung bjuder in till Unpacked 2 augusti

Den 2 augusti är det dags för att nytt Unpacked-event i New York. Samsung gör ingen hemlighet av att det är Note 7 som kommer att visas upp för omvärlden.

#Samsung kallar sina lanseringsevent för #Unpacked och nu är det snart dags för ett nytt. Företaget bjuder in till New York den 2 augusti och avslöjar själva att de kommer att visa upp telefonen Galaxy Note 7.

Det finns ingen Galaxy Note 6, så 7:an förklarar Samsung med att de ser den nya enheten som ett komplement till Galaxy S7 och S7 Edge. Av inbjudan att döma kommer Note 7 med Samsungs S-penna.

Hur Note 7 ser ut får vi alltså officiellt veta i augusti, men bilder av enheten har redan börjat dyka upp på nätet. Enligt rykten får Note 7 en 5,7 tum Super AMOLED-skärm med QHD-upplösning, sex gigabyte primärminne och 64 gigabyte lagring. Det talas även om att den kommer att vara vattentålig med IP-klassningen IP-68.

För alla som inte fått någon inbjudan, eller som inte kommer att kunna vara där direktsänds eventet klockan 17 svensk tid via Samsungs webbplats.