Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder påstås visa Iphone 7 Plus-attrapp

En serie bilder i omlopp på internet visar vad som ser ut att vara en Iphone 7 Plus-attrapp komplett med dubbla kameralinser och en Smart Connector.

På hösten brukar Apple presentera nya Iphone-modeller och i år borde turen ha kommit till #Iphone 7. Nyligen rapporterade vi om en bild som påstås visa baksidan av den mindre modellen. Nu är det istället bilder av den större som tros få namnet Iphone 7 Plus som dykt upp på den kinesiska bloggsajten Sina Weibo, rapporterar 9to5mac.

Bilderna ser ut att visa en attrapp, eller modell, av den större Iphone 7-modellen och visar framsidan, sidan och baksidan av enheten. På baksidan syns dubbla kameralinser och Apples nya kontakt Smart Connector.

Den här typen av bilder ska alltid betraktas med en rejäl dos skepsis då det är mycket möjligt att det här är något tillverkat utifrån alla rykten som cirkulerar kring Apples kommande telefonmodeller. Det förekommer exempelvis motstridiga uppgifter kring huruvida Apple kommer att använda sig av Smart Connector på sina kommande mobiler. Skeptikerna frågar sig om kontakten passar på en mobil. Den introducerades på Ipad Pro där den används för att ansluta och strömförsörja tillbehör som externa tangentbord.

En annan sak som sticker ut på den här attrappen jämfört med vad vi sett tidigare är det ganska stora avståndet mellan kameralinserna och blixten. De sitter närmare varandra på dagens modeller.

Hur den riktiga Iphone 7 Plus ser ut får vi se först i september. Tills dess lär det hinna dyka upp fler bilder som påstås avslöja hur den ser ut.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.