Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oticon släpper uppkopplad hörapparat

Hörapparattillverkaren Oticon släpper en hörapparat med trådlös internetanslutning, vilket ger användaren tillgång till flera smarta funktioner.

Allt fler prylar får internetuppkoppling och nu har turen kommit till hörapparater. Tillverkaren Oticon presenterar modellen Oticon Opn som är världens första hörapparat med trådlös anslutning till internet. Det här tillsammans med en app ger användaren tillgång till IFTTT-tjänster (If This Then That).

Det betyder att användaren kan koppla hörapparaten till en rad enheter i vardagen. De kan exempelvis kan få en notis om att det ringer på dörren, att hemlarmet utlösts eller att bilen är olåst. Det finns också en fördel som är extra viktig för föräldrar till barn med hörapparat – de kan få notiser till sina mobiler om att batterierna håller på att ta slut.

– Det här är bara början och vi kommer framöver att se en uppsjö av nya produkter och tjänster som ansluts till IFTTT, vilket ytterligare kommer förenkla vardagen för användare av Oticon Opn, säger Mia Gårdhagen, audiologisk expert på Oticon i ett pressmeddelande.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.