Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 10

Styr nedladdningar med 3D Touch

Apples operativsystem IOS 10 låter användaren sätta prioritet på appnedladdningar med hjälp av 3D Touch.

Under konferensen WWDC tidigare i månaden visade Apple upp en ny version av det mobila operativsystemet IOS. Bland annat ska #IOS 10 utöka stödet för funktionen 3D Touch som kom med Iphone 6S och 6S Plus. Bland annat innehåller Kontrollcenter flera genvägar som går att komma åt med hjälp av 3D Touch.

En annan mindre sådan funktion har nu hittats av en användare som rapporterat detta på forumet Reddit. Med 3D Touch går det i IOS 10 att prioritera en nedladdning av en app. Den app som prioriteras laddas då ned först, medan övriga som står i kön för att uppdateras pausas så länge.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.