Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Macbook Pro utan Retina försvinner från butiker

Apples äldsta modell av Macbook Pro kan till slut vara på väg att försvinna då modellen plockats bort från flera butiker.

Apples bärbara dator #Macbook Pro utan Retina-skärm uppdaterades senaste gången 2012, men har sedan dess fortsatt att säljas av inte helt självklara anledningar. Det är den sista av Apples datorer som erbjuder inbyggd DVD-läsare, men är i övrigt både tyngre, långsammare och dyrare än 13-tums Macbook Air.

Datorn säljs idag av #Apple för 12 295 kronor inklusive moms, men nu kan den till slut vara på väg att försvinna. Det enligt Apple Insider, som rapporterar att butiksexemplar av datorn börjat plockas bort från Apples egna butiker från och med förra veckan. Fortfarande finns datorn tillgänglig att köpa, men skyltas alltså inte.

Macbook Pro utan Retina har sedan länge levt en bortglömd tillvaro på Apple webbplats. Den listas inte bland huvudprodukterna, utan finns bara längst ned på webbsidan om retina-modellerna av Macbook Pro.

Med den senare tidens rykten om nya Macbook Pro och uppdaterade eller ersatta modeller av Macbook Air kan det alltså vara så att alla Apples bärbara datorer utan Retina-skärmar sjunger på sista versen.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.