Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobe uppdaterar Lightroom CC

Lightroom CC uppdateras med stöd för nya kameror och linser utöver buggfixar. Användare får också ett nytt verktyg för att räta upp bilder.

Nu finns en ny uppdatering till Adobe Lightroom CC att ladda ned. Den nya versionen bjuder på stöd för fler kameror och linser samt lite buggfxar och ett nytt verktyg för att räta upp bilder.

Det nya verktyget heter Upright Guided på engelska och hittas i en ny panel som heter Omforma i Framkallningsläget. Verktyget passar bra för bilder som inte har några uppenbara linjer att räta upp bilden efter. Användaren kan rita ut mellan 2–4 linjer vertikalt och horisontellt som fungerar som guider för verktyget.

Mer detaljer om uppdateringen hittas via Adobes blogg.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.