Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nexus 9 och Nexus Player slutar säljas

Två av Googles produkter kommer inte längre finnas i företagets sortiment. Det handlar om mediaenheten Nexus Player och surfplattan Nexus 9.

Det har gått två år sedan #Google släppte sin Nexus 9 och Nexus Player. Den förstnämnda är Googles senaste surfplatta i Nexus-serien medan Nexus Player är en Android TV-baserad mediaenhet. Samtidigt som Google nu tar bort Nexus Player från sin butik meddelar HTC att de slutar tillverka Nexus 9.

#Nexus Player tillverkades av Asus och var Googles första tv-box som körde Android TV. Spelaren blev aldrig någon succé och har idag ersatts av andra lösningar såsom Chromecast, vilket troligen är en av anledningarna till att Google själva nu slutar sälja den.

När det kommer till Nexus 9 meddelar tillverkaren HTC att de har upphört med tillverkningen av enheten. Detta innebär att inga nya enheter kommer finnas tillgängliga efter att de som finns på lagerhyllorna idag har sålts.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.