Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixelmator uppdateras med nya verktyg

Bildredigeringsappen Pixelmator för OS X uppdateras till version 3.5 med en serie nya verktyg och hjälpmedel.

Pixelmator är ett populärt program för Mac och IOS som erbjuder många funktioner som annars hittas i betydligt dyrare appar som Photoshop. Nu har #Pixelmator för Mac uppdaterats till version 3.5, som bjuder på en uppsättning nya verktyg.

Dels får användare två nya praktiska markeringsverktyg, nämligen Snabbmarkering och Magnetisk markering. Med den förstnämnda går det att snabbt måla över ett objekt för att automatiskt markera det. Magnetverktyget fungerar på ett liknande sätt som den tidigare lassomarkeringen, men kan automatiskt fästa längs kanterna på ett objekt som ska markeras.

Dessutom går det nu att komma åt flera av Pixelmators redigeringsverktyg i Apples Bilder tack vare ett nytt tillägg. Bland annat reparationsverktyget, kloning och ljus går nu att använda direkt i Bilder utan att behöva öppna bilden i Pixelmator.

Slutligen innehåller uppdateringen en hel del mindre uppdateringar, prestandaförbättringar och buggfixar. Bland annat ska verktyget Stroke vara upp till femton procent snabbare i OS X El Capitan, liksom att ändra storlek på en markering. Pixelmator 3.5 är en gratis uppdatering för befintliga användare, och den nya veresionen hämtas hem genom Mac App Store.

Namn
Pixelmator
Plattform
OS X
Utvecklare
UAB Pixelmator Team
Version
3.5
Pris
319 kronor
Krav
OS X 10.9.5 eller senare, 64-bitars processor
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, spanska, tyska
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.