Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Byt in din gamla telefon mot nya skor

Mobiloperatören Tre återvinner mobiler i utbyte mot skor på Caliroots Swap Meet i Stockholm. Byt in din gamla mobil och få ett presentkort för att köpa nya skor, eller skänk pengarna till Barncancerfonden.

Caliroots Swap Meet är Skandinaviens största sneakersloppis och går av stapeln på Trädgården i Stockholm den 28 maj mellan klockan 12–17. Eventet anordnas för tionde året i rad. Mobiloperatören Tre kommer att finnas på plats och erbjuder besökare att byta in sin gamla mobil mot ett par nya skor.

Besökare kan lämna in alla typer av mobiltelefoner och få enheternas värde i rabattcheckar på sneakers hos Caliroots. Ett annat alternativ som erbjuds är att skänka beloppet till Barncancerfonden.

Tre ger också exempel på vilka skor du kan få för din gamla mobil, förutsatt att den fungerar och är i bra skick:

Iphone 5S 16 GB – Adidas Originals Superstar
Iphone 6 16 GB – Nike Air Force Mid
Galaxy S5 16 GB – Vans Classic Slip-on
Galaxy S6 Edge 32 GB – Reebook Instapump Fury OG

Om Caliroots Swap Meet

När? Lördagen den 28 maj klockan 12–17
Var? Trädgården, Hammarby Slussväg 2, Stockholm
Hur funkar mobilinbytet? Lämna in en eller flera mobiler vid Tres monter. Tre gör en värdering och du får ett presentkort på motsvarande belopp. Presentkortet går att använda hos Caliroots under lördagen eller på deras webbplats eller i butikerna. Det går också att skänka beloppet till Barncancerfonden.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.