Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Comixology startar buffétjänst för serier

Serietjänsten Comixology gör som Netflix och Spotify, och börjar erbjuda ett stort utbud av serier till en fast månadskostnad.

Comixology är en webbtjänst med tillhörande mobilapp som låter användare köpa och läsa tecknade serier. Sedan april 2014 ägs tjänsten av Amazon, och hittills har det bara varit möjligt att köpa lösnummer, prenumerera på en enskild titel eller köpa utvalda samlingar.

Men nu lanserar #Comixology en buffémodell där det är möjligt att betala en fast månadsavgift för att få tillgång till ett stort utbud av tecknade serier, liknande hur Netflix och Spotify fungerar. Den nya tjänsten heter Comixology Unlimited och kostar 5,99 dollar i månaden, motsvarande femtio kronor.

Än så länge finns tjänsten bara tillgänglig i USA, men enligt Comixology ska den inom kort spridas internationellt. Tjänsten har stöd för offline-läsning, så serier kan laddas ned lokalt till datorn, mobilen eller plattan och läsas där internetuppkoppling saknas.

Det är dock inte hela Comixologys utbud som blir tillgängligt. Alla serier från de två största serieförlagen, Marvel och DC, saknas exempelvis. Däremot finns förlag som Image, IDW och Dark Horse representerade vilket innebär populära serier som The Walking Dead, Saga och Scott Pilgrim. För Marvel-läsare finns istället sedan tidigare förlagets egna tjänst Marvel Unlimited som erbjuder liknande funktionalitet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.