Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Följ med 99mac till Apple Expo Paris

99mac kommer som vanligt finnas på plats i Paris för att rapportera ifrån Apple Expo (31:a Augusti - 4:e September) och se Steve Jobs personligen framföra keynote inför en hänförd publik. Vi har funnits på plats sedan 2001 och förra året fanns inte färre än 14 stycken 99mac:are samlade för en rejäl brakmiddag och helkväll på Paris gator efter en lyckad mässdag.

Nu är det dags för dig att skaffa en gratis entrébiljett, glöm inte att även anmäla dig för keynote (K-badge) för annars missar du Steve Jobs framträdande som inte sker i samma lokaler som själva mässan. Förra året missade jag K-badge och fick följa keynote ifrån Applemontern på mässområdet vilket iofs var kul eftersom man fick testa dom nya produkterna endast 5 minuter efter dom lanserats.

Nu när 99mac blivit dubbelt så stort som förra året borde vi väl kunna samla åtminstonde 30 personer vid en middag i Paris? Många 99mac:are flög Ryanair till extremt låga priser - dom tar just nu 249kr för resan Stockholm-Skavsta till Paris-Beauvais och 199kr för returresan.

Hotel Formule 1 har billiga hotellrum (cirka 320kr per natt för ett rum som fyller tre personer) och många 99mac:are bor på hotellen som ligger vid "Pte de St Ouen" (nära till keynote) eller "Pte de Chatillon" (nära till mässan).

Titta mer på gamla bilder ifrån Apple Expo:
99mac på Apple Expo 2003
Applemontern på Apple Expo 2003

99mac på Apple Expo 2002 (1 av 2)
99mac på Apple Expo 2002 (2 av 2)

Boka biljetter nu!
Gratis entrébiljett för Apple Expo 2004
(observera att du måste ange telefonnumret med 0046 i början, sedan riktnummer och telefonnummer. Du får inte använda mellanslag eller - tecken för då raderas formuläret och du måste börja om ifrån början)

Boka din Keynote biljett (obs - separat biljett!)

Boka billig flygbiljett hos Ryanair

Formule 1 tar inte emot bokningar så här tidigt.

Kommentarer
231 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.