Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Quitter avslutar Mac-appar automatiskt

Kände utvecklaren Marco Arment släpper sin första app för Mac, i form av ett litet verktyg som ska underlätta fokus på en aktivitet och ta bort störande moment.

Quitter är en ny liten app från Marco Arment, utvecklaren bakom IOS-appar som Instapaper och podspelaren Overcast. Quitter är hans första Mac-applikation, och erbjuds gratis från Arments webbplats.

Quitter låter användaren automatiskt avsluta eller dölja utvalda appar efter en viss tid, till exempel tidsslukande sociala appar som Twitter och Slack. Tanken är att detta ska hjälpa användaren att fokusera och inte hela tiden störas av inkommande meddelanden.

I Quitter går det att lägga till appar och välja om de ska avslutas helt eller bara döljas, samt efter hur lång tid apparna ska försvinna.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.