Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Designskisser visar Iphone 7 Plus med Smart Connector

Nya designskisser som sägs föreställa Iphone 7 Plus visar upp många likheter med föregångarna, men några intressanta förändringar syns.

I juni-numret av det japanska magasinet Macfan finns designskisser som sägs föreställa #Iphone 7 Plus, eller om den möjligen kommer att heta "Pro", med. Skisserna upprepar flera detaljer som vi tidigare hört rykten om.

Skisserna delas av den japanska sajten Macotakara och de visar upp en enhet som delar design med nuvarande enheterna Iphone 6S och 6S Plus. Det är den större 5,5-tumsmodellen som visas upp och måtten är identiska med Iphone 6S Plus, nämligen 158,22 x 77,94 x 7,3 millimeter.

På baksidan pekas det ut att enheten kommer att ha två kameralinser och Apples Smart Connector. Undersidan saknar hörlurskontakt. Det ryktas att Apple istället vill att hörlurar ska anslutas via Lightning-kontakten eller använda Bluetooth. Vi har tidigare hört uppgifter om att enheten skulle få stereohögtalare, men på skisserna syns bara en.

Macfan har tidigare visat upp detaljer kring Iphone 6 och 6 Plus och 12,9-tums Ipad Pro som i stort visade sig stämma. Deras mått har inte alltid varit exakta så måtten de anger för Iphone 7 Plus eller Pro bör tas med en nypa salt.

Apple förväntas presentera nya flaggskeppsmobiler i september i år.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.