Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Songshift hjälper dig importera Spotify-spellistor till Apple Music

Med appen Songshift kan du importera spellistor från Spotify till Apple Music.

Sedan Apple lanserade sin musiktjänst #Apple Music har användare intresserade av ett byte från någon annan musiktjänst efterfrågat sätt att importera sina befintliga spellistor till Apple Music.

Med släppet av IOS 9.3 gjorde Apple det möjligt för tredjepartsappar att komma åt Apple Music och det använder nya appen Songshift för att hjälpa användare att importera Spotify-spellistor till Apples tjänst.

För att kunna använda Songshift behöver du prenumerera på Apple Music och låtarna du vill importera måste finnas i Apples musikkatalog. När appen är installerad blir du ombedd att ge appen tillgång till ditt mediabibliotek och behöver logga in på Spotify-kontot som du vill hämta spellistor från.

För att komma vidare väljer du en spellista från #Spotify och om den ska importeras till en spellista eller till ditt musikbibliotek i Apple Music. Vill du importera till en spellista bör du skapa en spellista i Apple Music innan du använder Songshift, för appen kan inte skapa nya spellistor själv.

Tillägg: Du kan importera 100 låtar i taget med gratis-versionen av appen. Köper du Pro för 20 kronor kan du importera fritt.

Namn
Songshift
Plattform
IOS
Utvecklare
Juan Carlos Perez
Version
1.1
Pris
Gratis (köp inuti appen)
Krav
Kräver IOS 9.3 eller senare. Kompatibel med Iphone 5S eller senare, Ipad Air eller senare, Ipad Mini eller senare, Ipad Pro (båda modellerna) och sjätte generationen Ipod Touch.
Språk
engelska
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.