Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sverige får ett eget telefonnummer

Svenska turistföreningen lanserar ett telefonnummer till Sverige dit vem som helst kan ringa och alla i Sverige kan vara med och svara.

Sedan tidigare har Sverige ett eget Twitter-konto där en ny svensk varje vecka får visa upp sin syn på landet. Nu lanserar Svenska Turistföreningen ett liknande initiativ, men satsar istället på personliga telefonsamtal.

Sverige får ett eget telefonnummer som vem som helst kan ringa till. Alla med ett svenskregistrerat nummer kan hjälpa till att svara.

– Vi vill visa det unika och genuina Sverige – ett land värt att besöka, med allemansrätt, hållbar turism, och ett rikt kulturarv. Vi vill också att en skapa stolthet och kännedom runt Sverige, såväl nationellt som internationellt, säger Magnus Ling, generalsekreterare och vd på Svenska Turistföreningen.

Låter det intressant anmäler du ditt intresse via appen The swedish number som hittas via App Store eller Google Play.

När någon ringer till +46 771 793 336 kopplas samtalet till en slumpvis svensk som anmält sig till att svara. Är det upptaget så kopplas samtalet vidare till någon annan.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.