Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Endast Iphone 7 Plus får dubbla kameror

Nya rykten kring Apples nästa telefon tyder på att en av modellerna kommer med en 5,5 tums skärm och får dubbla kameror på baksidan.

Rykten om nästa Iphone har börjat cirkulera och sedan en bild läckte ut i början av mars är det ett som har fått extra mycket spridning, nämligen det gällande telefonens kamera.

Uppgifter om att nästa Iphone-modell får dubbla kameror på baksidan har sitt ursprung i Apples köp av företaget Linx Technology, som utvecklar kamerateknik. Uppgifter som stärker ryktena ytterligare är rapporter att Apple nyligen patenterat ett system för kameror med dubbla linser.

I januari uppgav analytikern Ming-Chi Kuo att bara den större modellen av #Iphone 7 kommer att utrustas med dubbla kameror. I en ny rapport uppger Kuo nu också att de nya telefonerna får en liknande formfaktor som Iphone 6S och 6S Plus, rapporterar Macrumors.

Dubbla kameror har många fördelar jämfört med nuvarande, främst när det kommer till bildkvalitet. Några av dessa är bättre färger, högre upplösning och även en mer kompakt design.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.