Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Grattis på födelsedagen, Apple

Apple fyller 40 år och firar med att hissa en piratflagga utanför högkvarteret i Cupertino.

Den 1 april 1976 grundades Apple Computer av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Det betyder att Apple idag fyller 40 år, något som utanför högkvarteret i Cupertino firas med att hissa en piratflagga. Flaggans dödskalle har också det klassiska regnbågsmönstrade äpplet framför ena ögat. Flera användare på Twitter har publicerat bilder av flaggstängerna vid 1 Infinite Loop.

Flaggan är en återkoppling till den första Mac-datorn 1984, då utvecklingsgruppen under Steve Jobs ledning hissade just en piratflagga för att markera sitt oberoende från resten av bolaget.

Apple uppmärksammade också sitt 40-årsjubileum under sitt senaste mediaevent, då en 40 sekunders film inledde presentationen.

Från 99mac till Apple, ett stort grattis på bemärkelsedagen!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.