Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper IOS 9.3

En ny version av Apples operativsystem IOS 9 blir tillgänglig för nedladdning senare idag, och version 9.3 bjuder bland annat på det nya nattläget.

I samband med kvällens event har Apple gjort en ny version av operativsystemet IOS 9 tillgänglig för Iphone, Ipad och Ipod Touch. Bland de största nyheterna i version 9.3 märks Night Shift, ett särskilt läge som ska göra bildskärmen bekvämare för ögonen i en mörk omgivning.

Night Shift är avsedd att minska mängden blått ljus som bildskärmen avger under kvällstid. Funktionen ska kunna aktiveras automatiskt genom att enheten avgöra via klocka och GPS-position när solen går ner, men kan också styras manuellt via en särskilt knapp i Kontrollcenter.

IOS 9.3 erbjuder också möjligheten att lösenordsskydda inlägg i appen Anteckningar, skicka Live Photos via Meddelanden, och parkoppla flera Apple Watch till en och samma Iphone.

IOS 9.3 hämtas hem via programuppdatering i enhetens inställningar. Som vanligt rekommenderar 99mac att du har en aktuell säkerhetskopia innan uppdatering, för den händelse att något går snett.

Har du hittat fler nyheter i IOS 9.3? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
66 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.