Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fulkultur pratar om science fiction-författarna och deras "förutsägelser"

Nu är Fulkultur tillbaka med ett nytt avsnitt där vi funderar på vad som förutspåtts i science fiction och vad som inte har en chans att bli till verklighet.

Podden #Fulkultur fortsätter sitt korståg för att verka sedelärande och folkbildande inom de lite smalare konstformerna. Den här gången pratas det återigen om science fiction och vi ställer oss frågan om sci-fi-författarna är vår tids siare. Vad har förutspåtts och vad har inte en chans att bli till verklighet?

I avsnittet hörs Ida Lindkvist från 99mac, Andreas Eklöv som skriver för bland annat Sweclockers, Thomas Ytterberg från Sweclockers och Joakim Bennet från FZ.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen sida på Facebook. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Mycket nöje!

Länklista

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.