Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kommer bilder av Iphone 7-skal

De här bilderna påstås visa skal till kommande Iphone 7. Hörlurskontakten ser ut att vara ersatt av ytterligare en högtalare.

Apple förväntas visa upp nästa generation av Iphone i september, men redan nu dyker det upp bilder av skal som uppges passa den kommande mobilen, ofta kallad för Iphone 7. De här bilderna kommer från den franska sajten Nowhereelse och kommer från en tidigare pålitlig källa.

Om Apple gör som tidigare år borde Iphone 7 få ny design, men om de här bilderna är något att lita på blir det inga stora skillnader.

Alla rykten om att hörlurskontakten kommer att tas bort får stöd av det här skalet. På undersidan finns hål för Lightning-kontakten med ett större hål på vardera sida som skulle kunna vara för stereohögtalare.

Hålet för kameran på baksidan skulle kunna vara större än på dagens skal som behöver rymma lins och blixt. Om det är större skulle det kunna vara för att få plats med en kamera med två linser, men det finns inga mått angivet i bilderna vilket gör det svårt att avgöra.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.