Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple visar nya bilder från Campus 2

Byggandet av Campus 2 fortskrider, och Apple delar med sig av detaljer och bilder på det nya auditorium där framtida produkter ska presenteras.

Apples nya högkvarter #Campus 2 byggs för fullt, och enligt Tim Cook ska de första anställda flytta in i januari 2017. Nu har Apple delat med sig av detaljer och bilder från bygget till Mashable, mestadels den fristående byggnad där framtida produktlanseringar ska äga rum.

Internt kallar Apple byggnaden för theatre, alltså en plats med en scen och ett auditorium för publik. Teaterbyggnaden kommer att ha plats för 1 000 besökare och ha en yta på drygt 11 000 kvadratmeter. Själva auditoriet kommer att ligga under jord, och på markytan möts besökare av en cylinderformad lobby, designad av den engelska arkitektbyrån Foster and Partners. Lobbyn är inglasas, och kommer att ha trappor ned till presentationslokalen.

Taket på byggnaden består av 44 stycken sammansatta kolfiberplattor, enligt Apple är det världens största fristående tak av kolfiber som gjorts. Taket är tillverkat av Premier Composite Technologies i Dubai, och väger totalt 80 ton. Det transporterades i delar till Cupertino, och placerades på byggnaden förra månaden.

Även arbetet med den stora huvudbyggnaden fortskrider. Den cirkelformade Campus 2 kommer att bestå av fyra våningar och ha en fasad täckt av 3 000 glaspaneler, varav 900 redan har monterats. Campus 2 kommer också att ha en egen restaurang där två gigantiska glasdörrar som täcker alla fyra våningar kan öppnas upp. Restaurangen kommer att ha plats för 2 800 hungriga anställda inomhus, och ytterligare 1 200 på utomhusplatser.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.