Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Utseendet på Iphone 5SE nästan identiskt med Iphone 5S

Iphone 5SE som Apple presenterar i mars kommer till utseendet att vara nästan identisk med Iphone 5S.

I mars väntas Apple presentera en ny Iphone med bildskärm på 4 tum, som ska ersätta 2013 års Iphone 5S. Exakt hur telefonen ska se ut råder det dock olika meningar om. Tidigare i år skrev 99mac om att telefonen skulle kallas #Iphone 5SE och designmässigt likna sin föregångare till stor del, snarare än att ta inspiration av Iphone 6S och 6S Plus.

Enligt en ny rapport från 9to5mac ska Iphone 5SE utseendemässigt vara i det närmaste identisk med Iphone 5S. Detta baseras på uppgifter från en tillverkare av skyddsfodral till den kommande telefonen. Även Onleaks har publicerat läckta ritningar på Iphone 5SE, med några få detaljer som skiljer. En skillnad är att på-knappen flyttats till sidan av enheten, precis som på Iphone 6S, men Onleaks uppger att på-knappen kommer att sitta på ovansidan.

Enligt uppgift kommer Iphone 5SE att säljas i samma färger som Iphone 6S och 6S Plus, nämligen rymdgrå, silver, guld och rosa guld. Internt blir Iphone 5SE däremot en modern Iphone, med A9-processor och extraprocessorn M9 för att mäta rörelsedata. Telefonen ska också ha stöd för Live Photos och Apple Pay, och uppges kosta motsvarande vad en Iphone 5S ligger på idag.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.