Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TSMC: "Jordbävningen kan påverka vår produktion"

Den jordbävning som drabbat södra Taiwan kan komma att påverka produktionen av processorer, uppger tillverkaren TSMC.

Jordbävningen som drabbade Taiwan för en dryg vecka sedan mätte 6,4 på den så kallade Richterskalan. Antalet döda beräknas till minst 114 med över 500 skadade.

Komponenttillverkaren #TSMC hör till de företag vars produktion kan komma att påverkas av jordbävningen. TSMC tillverkar tillsammans med Samsung de A9-processorer som används i bland annat Iphone 6S, och har uppgetts bli ensam tillverkare av processorn A10 som väntas senare i år.

Företagets första prognos var att 95 procent av produktionen skulle kunna återställas efter cirka tre dagar, och att 2016 års samlade produktion kunde gå ner med cirka 1 procent. Detta revideras nu enligt Digitimes, då TSMC uppger att skadorna på en av fabrikerna är värre än vad som först bedömts. TSMC räknar ännu med att nå upp till sina intäktsmål för årets första kvartal.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.