Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Asics köper Runkeeper

Det japanska sportföretaget Asics köper upp den populära löparappen Runkeeper.

Runkeeper är en av de största apparna för löpare i App Store. Med ett blogginlägg på Medium meddelar grundaren Jason Jacobs att det japanska företaget Asics, som tillverkar sportkläder och skor, köper appen.

"För användarna kommer inte mycket att förändras. Runkeeper kommer inte bara att fortsätta att finnas, utan vi kommer att kunna utvecklas ännu snabbare. Vi kommer att kunna fullfölja den vision vi haft hela tiden, med en partner som kan erbjuda många resurser som vi inte skulle haft tillgång till på egen hand."

Asics gör därmed som Adidas och Under Armor före dem. Adidas köpte upp appen Runtastic och Under Armor äger Myfitnesspal och Endomondo plus att ge gör egen hårdvara. Nike å andra sidan valde istället att satsa på en egen plattform och hade också ett tag egna aktivitetsarmband.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.